facebook

Microsoft створює на основі Windows 10 соціальну мережу

Корпорація Microsoft представила масштабне оновлення Windows 10. Зокрема, в оновленій версії операційної системи з’явиться функція MyPeople, яка дозволить розміщувати обрані контакти безпосередньо на робочому столі. В такий спосіб у Microsoft планують полегшити обмін повідомленнями як поштою, так і через додатки. Користувачі оновленої Windows 10 також зможуть обмінюватися емодзі.

windows-10-620x413


За допомогою функції MyPeople користувач може позначати важливі контакти. Іконки із зображенням цих контактів будуть знаходитися на панелі задач. Користувач зможе відправити будь-який файл, перетягнувши його на іконку. Таким чином, файлами можна буде ділитись з іншими користувачами через імейл або Skype.

Оновлена Windows 10 також сортуватиме вхідні повідомлення з імейлу та чатів у Skype: повідомлення від обраних контактів з’являтимуться в першу чергу. MyPeople дозволяє перемикатися між додатками і відповідати в кількох з них одночасно.

Microsoft створює на основі Windows 10 соціальну мережу

У 2012 році Microsoft офіційно оголосила про запуск публічної бета-версії своєї нової соціальної мережі Socl. Всі бажаючі отримали можливість зареєструватися на сервісі Socl за допомогою своїх Microsoft-екаунтів або екаунтів в соцмережі Facebook. Преса назвала проект «вбивцею Facebook», проте його розробники заявили, що у сервісу є серйозні відмінності і він є скоріш гібридом соцмережі і пошукового сервісу

Восени 2014 року Microsoft презентувала операційну систему Windows 10. Windows 10 стала універсальною ОС для всіх пристроїв – починаючи від смартфонів з екраном 4 дюйми до персональних комп’ютерів та ноутбуків.

Нагадаємо, мешканка Каліфорнії отримала від корпорації Microsoft $10 тисяч компенсації за невдале автоматичне встановлення Windows 10. Компанія відкликала свою апеляцію на користь користувача.

Читайте також:  У Windows 10 не буде Internet Explorer

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,

Джерело.