facebook

Містичний трилер “Чунгул” – у Франківську представили українську “жахачку” (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 27 жовтня, в Івано-Франківську відбулася спеціальна прем’єра українського містичного фільму “Чунгул”, знятий Олександром і В’ячеславом Альошечкіними.

chungul1


Подію організували у стінах Театру кіно “Люм’єр”. На показ стрічки у Франківську завітали головний актор Богдан Юсипчук, режисер В’ячеслав Альошечкін та музичний продюсер Сергій Лихоманенко.

Фільм розповідає про хлопця Дениса, який через несправність автомобіля опиняється в спустошеному селі Чунгул. Як зауважив В’ячеслав Альошечкін, “чунгул” з тюркської означає “водоверть”, потрапивши в яку людині дуже складно вибратися.

“При створенні фільму ми більший акцент хотіли зробити не на містику чи жахи, а на людські стосунки. Тому у кожного з персонажів є своя водоверть”, – підкреслив режисер.

Картину знімали повністю за спонсорські кошти. Зйомки проходили на Київщині впродовж місяця.

“Круто, що знімають українці для українців українською мовою. Щодо самого фільму, то це справжня “жахачка”. Коли мене запитували, чому так страшно, я відповідав – якщо режисер хотів зняти фільм жахів, а в кінотеатрі всі сміються, то це не той результат, якого очікувала знімальна група”, – розповів Богдан Юсипчук.

Головний актор розповів, що робота у “Чунгулі” для нього особлива – це перший фільм, куди його запросили без кастингу.

Щодо Сергія Лихоманенка, то стрічка стала першим національним проектом, де він виступив в амплуа музичного продюсера.

“Якщо закрити очі і просто послухати музику, яка звучить у фільмі, завдяки Сергію здається, що дивишся не український продукт, а якийсь голлівудський вестерн”, – підкреслив Богдан Юсипчук.

Після зустрічі імениті гості фотографeвалися з усіми охочими та зfпросили до перегляду прем’єри.

 

Читайте також:  У Франківському ресторані відвідувач вчинив стрілянину: не хотів закриття закладу (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.