facebook

В Івано-Франківську планують спорудити дві кільцеві транспортні розв’язки

Цього року у Івано-Франківську планують встановити два нові світлофорні об’єкти та спорудити дві кільцеві транспортні розв’язки.

krug_3_1



Про це повідомив директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

За його словами, реалізація таких планів дасть змогу належно організувати дорожній рух на проблемних нерегульованих перехрестях і спростити їхній проїзд для транспорту.

Нові електронні регулювальники дорожнього руху з’являться на аварійно-небезпечному перехресті вулиць Незалежності-Йосипа Сліпого-Хриплинській, де після завершення капремонту вул. Йосипа Сліпого рух транспорту лише пожвавиться, та на ще одному небезпечному перехресті вулиць ім. В.Стуса та І.Миколайчука, в районі гіпермаркету «Арсен», де активно розбудовується новий житловий мікрорайон.

Також комунальники планують капітально відремонтувати світлофорні об’єкти на перехресті Набережної ім. В.Стефаника з вулицею Флотською, що в районі технічного університету нафти і газу, та на перехрестях вулиць імені Володимира Івасюка-Івана-Павла ІІ і перехресті вул. Тролейбусної-Галицької, де світлофор торік пошкодили в результаті ДТП і який досі працює за тимчасовою схемою.

Нові ж кільцеві транспортні розв’язки мали б з’явитися цього року на пожвавлених перехрестях вулиць Вовчинецької-Романа Купчинського- Привокзальної та Довгої-Берегової-Північного бульвару ім. О. Пушкіна.

Водночас директор комунального департаменту висловив жаль з приводу того, що у міському бюджеті наразі не передбачені кошти для продовження у цьому році реалізації програми додаткового освітлення у темну пору доби пішохідних переходів. Адже, за його словами, практично на всіх вулицях ще зосталися небезпечні для пішоходів переходи, які потребують додаткового освітлення у темну пору. Серед них він назвав переходи на магістральних вулицях Коновальця, Чорновола, Довженка, Мазепи, Івасюка, Хоткевича та на Набережній ім. В.Стефаника.

джерело http://firtka.if.ua/?action=show&id=73108

Читайте також:  Прикарпатців очікують теплі вихідні із дощем

Шукайте деталі в групі Facebook