facebook

Випущені за «законом Савченко» злочинці жорстоко вбили мешканця Вінниччини

Вбивство пенсіонера скоїли двоє колишніх в’язнів, звільнених за “законом Савченко” у Могилів-Подільському. Коли 76-річний чоловік, який працював охоронцем, 2 листопада не вийшов на роботу, колеги забили на сполох.

dafef39ece89c7f359263f0692233250_L

 

Натрапивши на замкнені двері його будинку, припустили, що пенсіонеру стало зле, і викликали швидку. Увійшовши до будинку, лікарі виявили закривавлене тіло господаря без ознак життя та викликали правоохоронців. За результатами судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала у результаті задушення.

Перед цим пенсіонера сильно побили. Опитавши свідків та вивчивши записи з камер відеоспостережень на магазинах поблизу будинку загиблого, поліцейські напали на слід підозрюваних у вчинені злочину. Ними виявились двоє місцевих мешканців 36-ти та 47-ми років, раніше судимих за вчинення крадіжок з проникненням у помешкання та нещодавно звільнених з місць позбавлення волі за “законом Савченко”. Підозрювані у вбивстві зізналися.

Злочинці прагнули знайти у будинку гроші та горілку й вбили господаря, який вийшов на шум. Наразі затриманим загрожує до 15 років ув’язнення. Нагадаємо, за словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у найближчі роки в Україні спостерігатиметься сплеск злочинності через звільнення ув’язнених за “законом Савченко”.

Читайте також:  12-річну українку, яку шукали кілька днів, знайшли мертвою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.