facebook

Учасник з Івано-Франківська на “Зважених і щасливих” перейде на темну сторону

На початку десятого тижня чоловіки та жінки почують шокуючу новину – через сім днів їх команди припинять своє існування. Цього тижня у них буде останній шанс довести, хто крутіший в командній боротьбі – сильна або слабка стать.

jpg (1149)
Друге випробування десятого ефіру стане підготовкою учасників до індивідуальної боротьби. Їм належить стати на бік добра або зла. Добро – це боротися за особистий імунітет для когось зі своїх друзів в таборі. Зло – принести своєму ворогові на ваги покарання +1 кг. Випробування буде полягати в тому, що учасники будуть тримати над головою 4-кілограмову кулю, наповнену рідиною. Для тих, хто вибрав добру сторону, куля буде наповнена чистою водою, у зла – брудом. Як тільки учасник опустить руки, куля лопне, тому що у кожного на голові будуть гострі піки.

Капітан чоловічої команди Володимир Теличак із Івано-Франківська вибере сторону зла, щоб накинути зайві кілограми учасниці жіночої команди Жені Кот, яка вирішила також йти проти нього. Володимир буде стояти до останнього, щоб позбутись конкурента протилежної команди, та чи вистачить йому сил?

Читайте також:  "Біохакери" вперше випробували ін'єкцію для нічного бачення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.