facebook

Прикарпатській студентці урочисто вручили Премію Кабінету Міністрів України (фото)

2 листопада 2016 року в Києві відбулося урочисте вручення Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, звертаючись до представників переможців конкурсу на початку урочистої зустрічі, зазначив: “Ви є справжніми лідерами, які ведуть за собою і роблять свій внесок у розбудову нашої держави. У різних сферах, у різний час ви хочете бути корисними для своєї країни, і в кожної людини це викликає і повагу, і довіру”. Володимир Гройсман наголосив, що цього року Уряд збільшив розмір премії до 50 тис. грн, що підкреслює визнання важливості і необхідності внеску молоді для держави у сьогоднішній складний час.
34


Глава Уряду привітав лауреатів із перемогою та подякував молоді за лідерство і досягнуті успіхи. Диплом, нагрудний знак та Премію Кабінету Міністрів України з рук Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана отримала також студентка III-го курсу Педагогічного факультету нашого університету Катерина Красна, яка стала одним із переможців конкурсу.
Студентці ПНУ урочисто вручили Премію Кабінету Міністрів України

Нагадаємо, що беручи участь у конкурсі як співорганізатор національно-патріотичної молодіжної військової програми «Карпатський Легіон» студентка Катерина Красна представила у своїй роботі розробку методик виховання учнівської молоді у військово-польових умовах.

Студентці ПНУ урочисто вручили Премію Кабінету Міністрів України

Читайте також:  Під Бурштином “ВАЗ” зіткнувся з “Мерседесом”. Двоє людей потрапили в лікарню

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.