facebook

Суд позбавив Семенченка звання майора

У екс-командира “Донбасу” залишилося ще одне віськове звання. Київський апеляційний адміністративний суд позбавив колишнього командира батальйону “Донбас” і народного депутата Семена Семенченка звання “майор запасу”.

385220603

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Депутат зазначив, що у вересні окружний адміністративний суд Києва скасував наказ колишнього командувача Нацгвардії України про позбавлення Семенченка звань капітан і майор.

Нацгвардія подала апеляцію на це рішення, і суд вищої інстанції вирішив частково її задовольнити: Семенченка позбавили звання майора, але залишили звання капітана. Наказ про позбавлення Семенченка звання був підписаний 22 грудня 2015 року тимчасово виконуючим обов’язки командувача Нацгвардії Миколою Баланом.

Раніше головна військова прокуратура взялася розслідувати факт незаконної видачі нардепу від “Самопомочі” Семену Семенченку, який обіймав посаду командира батальйону “Донбас”, військових документів.


Читайте також:  У Києві судитимуть "шоколадного Робін Гуда" з Прикарпаття, котрий 10 років грабував банки і віддавав гроші на благодійність

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.