facebook

Через борги банку в Івано-Франківську підуть з молотка два гіпермаркети

16 листопада відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано будівлю гіпермаркету і супермаркет будівельних матеріалів та побутової техніки в Івано-Франківську. Стартова ціна лоту – 40,78 млн грн.

auktsion-1

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставляє на продаж права вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано будівлю гіпермаркету і супермаркет будівельних матеріалів та побутової техніки в Івано-Франківську за стартовою ціною у 40,78 млн грн.

Фонд гарантування вкладів виставляє на продаж право вимоги за кредитом юрособи, що перебуває на балансі ПАТ «Банк Форум». Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері будівництва та експлуатації (передача в оренду) власного нерухомого майна. Обслуговування кредиту припинилось лише після введення в банк тимчасової адміністрації. Станом на початок вересня цього року заборгованість за договором (тіло та нараховані відсотки) сягнула 117,81 млн грн.

При цьому у забезпечення за кредитом передано два об’єкти торговельної нерухомості, загальною площею 16 572,8 м кв, у м. Івано-Франківськ. Мова йде про приміщення гіпермаркету, загальною площею 13 062,8 м кв. Комплекс було введено в експлуатацію в 2005 році. Приміщення обладнане системою відеоспостереження, клімат-контролю, пасажирськими та вантажними ліфтами. Крім того у гіпермаркеті є спеціальні зони для відпочинку та дитяча кімната. Поруч з комплексом розташовується паркувальний майданчик на 200 машиномісць.

Також у заставі банку – приміщення супермаркету, загальною площею 3 559,4 м кв, що  використовується для продажу побутової техніки. Будівля здається в оренду єдиному орендарю – юридичній особі.

Читайте також:  Картина Моне Водяні лілії була продана на аукціоні Sotheby's за $54 млн

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.