facebook

“Ветеран” терористичних формувань найманців з Єкатєрінбурґа: на Донбасі ополченці перетворюються на бандитів!!!

В уральських “ополченців” по приїзду на Донбас почалися проблеми. За даними “УралПоліт.Ru”, більшість членів загону роззброїли



, а керівництво підрозділів зникло. Обстановка напружена, і уральці, які опинилися в «гарячій точці» серйозно нервують.

«У нас пропали командири, і нам погрожують», – повідомив один з уральських “ополченців” з території Донбасу єкатєрінбурзькому товаришеві. Уточнимо, що сигнал SOS надійшов від добровольця, який поїхав з групою “ополченців” з Єкатєрінбурга 11 березня. Їм були влаштовані пишні проводи і вперше «десант» виїжджав «у відкриту», ні від кого не криючись.

Проте, як стало відомо кореспонденту “УралПоліт.Ru”, відразу після прибуття в розташування, в уральців почалися проблеми. З “ополченців” сформували «Уральський добровольчий загін». Геннадій, так назвемо “ополченця”, повідомляв, що після того, як загін прибув на місце несення служби, командир групи добровольців, голова єкатєрінбурзького обласного фонду ветеранів спецназу Володимир Єфімов виїхав з розташування.

«Він поїхав і пропав. Після цього місцеві стали “зати” (перегинати палицю – ред.). По іншому і не скажеш. 20 осіб виїхали. Зв’язку з ними немає три дні. Залишки вчора роззброїли і смикають по кілька людей », – повідомляв схвильований “ополченець”.

За деякими даними, конфлікт з представниками формування «Привид» під керівництвом Олексія Мозгового в уральців розгорівся через наказ здати зброю. У ході сперечань і погроз уральцям довелося роззброїтися.

«Я про них нічого не знаю. Навіть де вони стоять. А так все може бути. Тут багато хто з ополченців перетворюються на бандитів», – розповів один з “ветеранів” Донбасу, який перебуває зараз в Єкатєрінбурзі.

Джерело – “УралПоліт.Ru”

Читайте також:  Забери гроші з раSSєйських банків - не фінансуй банду Путлера!

Шукайте деталі в групі Facebook