facebook

У КИЄВІ ЗАГИНУВ ЧОЛОВІК, ЯКИЙ ЧЕРЕЗ ПАРІ ПЕРЕБІГАВ ДОРОГУ З ШЕСТИРІЧНИМ СИНОМ. ДОДАНО ВІДЕО

Хлопчика з важкими травмами забрали до лікарні. У Києві на проспекті Генерала Ватутіна сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє “Київ оперативний” у Facebook.

385884529

385884554

385884564

За попередньою інформацією, батько з сином через парі перебігали дорогу в невстановленому місці. Їх збило авто. Батько загинув, а сина з важкими травмами забрали до лікарні. За уточненими даними dtp.kiev.ua у Facebook, батька з дитиною в лівому ряду збив автомобіль Daewoo. Батько з сином перелетіли через відбійник. Чоловік загинув на місці.


На місці ДТП працюють оперативно-слідча група і три патрулі поліції. Дивіться фото: У Харкові маршрутка зіткнулася із легковиком у смертельному ДТП Нагадаємо, що раніше в Києві затримали неповнолітнього злочинця, який через парі пограбував і зґвалтував молоду жінку. Неповнолітній хлопець уклав парі зі своїми знайомими, що зможе здійснити напад на будь-якого перехожого.

На вулиці Харківське шосе зловмисник вибрав в якості жертви молоду жінку. Погрожуючи їй ножем, молодик забрав у неї мобільний телефон, а потім затягнув у підвальне приміщення прилеглого будинку і зґвалтував.

Читайте також:  На Прикарпатті перекинулася "швидка", яка везла дитину до лікарні. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.