facebook

Без їжі і догляду. В Івано-Франківську жінка на два дні залишила немовля у квартирі

На Прикарпатті поліцейські серед бруду і пляшок виявили у квартирі заплакану маленьку дівчинку. Дитина 2015-го року народження перебувала в антисанітарних умовах та без їжі.

Плач дитини з порожньої квартири доносився більше двох днів. Тож, сусіди викликали поліцію, йдеться у сюжеті ТРК “Україна”.

images (2842)

Злату відразу ж відвезли в лікарню, де виявили, що вона застуджена. Медики кажуть: з початку року цю дитину до них привозять вже втретє.

— Мама залишає дитину без догляду, причини — завжди різні. Проживала на Набережній, дитину знайшли на Хоткевича, — каже Валерія Конончук, фахівець-юрист Івано-Франківської дитячої клінічної лікарні.


Де мама дівчинки, в той день з’ясувати не вдалося. На телефонні дзвінки вона не відповідала. А через дві доби сама з’явилася в поліцію із заявою про викрадення дитини.

— Спочатку вона плакала, потім вказувала, що ми не маємо права з нею так розмовляти, наполягала, що вона гарна мама, але так сталося, що залишила дитину через конфлікт зі співмешканцем, — повідомила Алла Бойчук, начальник сектора управління превентивної діяльності управління нацполіціі в Івано-Франківській області.

Позбавляти Юлію батьківських прав соцслужби поки не планують. Але за невиконання материнських обов’язків жінка заплатить штраф — 170 гривень.

Читайте також:  У Польщі потонула дворічна дитина з України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.