facebook

На Закарпатті різко піднімається рівень води у річках. Уже є потерпілий. ВІДЕО

На Закарпатті різко піднімається рівень води у річках: затоплено десятки домогосподарств, водники передбачають підтоплення сільгоспугідь у деяких районах області та вихід води на ділянку міжнародної траси Київ — Чоп.

195640__large

”Відучора підтоплено 30 домогосподарств у Перечинському районі. Їх підтоплено внаслідок захаращеності місцевих струмків та каналів. Рятувальники повідомляють про затоплення підвалів у Мукачевському районі. Вода у річках Закарпатської області різко підвищується. У річці Уж, у порівнянні з минулою добою, вода підвищилася візуально на 2 м. Такого підвищення чекають і на інших ділянках. Водники передбачають, що підтопить сільгоспугіддя та теплиці в Іршавському та Виноградівському районах. Також вода вийде на дороги, зокрема на ділянку міжнародної траси Київ – Чоп на відрізку між Ужгородом та Мукачевим. Зараз ситуація напружена”, — зазначив кореспондент.


Крім цього, за словами кореспондента, наразі надійшло перше повідомлення про потерпілих.

”Кілька хвилин тому стало відомо, що є потерпілий внаслідок негоди. Через перезволоженість ґрунту впало дерево на трасу міжнародного значення Київ — Чоп. Дерево впало на автомобіль, який рухався, тож одну людину травмовано. Зараз вона перебуває у травматологічному відділенні”, — сказав кореспондент.

Кореспондент також додав, що зійшов селевий потік, внаслідок чого було перекрито частину дороги місцевого значення. Наразі рух по ній ускладнено.

1478508604_94

Як повідомлялося, сьогодні на більшій території України прогнозують сонячну погоду, без опадів. Винятки складуть західні регіони, Житомирська, Київська, Чернігівська і Черкаська області. Тут синоптики очікують дощі.

Читайте також:  Всю ніч тривала евакуація найбільших ринків Чернівців через паводок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.