facebook

Влетіли у стовп: в страшному ДТП в Одесі загинули дві жінки. опубліковані фото

В Одесі в ніч на вівторок, 8 листопада, на вулиці Середньофонтанській сталося смертельне ДТП.Про це пише Думська з посиланням на прес-службу патрульної поліції Одеси.

Wx600_306017

Відзначається, що водій автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням і врізався в стовп. В результаті аварії загинули дві молоді жінки – пасажири авто. 30-річний водій на даний момент знаходиться в лікарні у важкому стані.

“Водій за попередньою інформацією їхав з перевищенням швидкісного режиму і не впорався з керуванням, через що виїхав за межі проїжджої частини, а після скоїв наїзд на опору рекламного щита і дерева”, – пояснила спікер патрульної поліції Алла Марченко.

Очевидці зазначили, що протягом минулої ночі вулицю, де сталося ДТП, не дивлячись на встановлений недавно відбійник, використовували як гоночну трасу для стрітрейсерів. Гонщики їздили з великою швидкістю, в тому числі по зустрічній смузі руху.

Родичі загиблих припустили, що ДТП спровокував один з нічних гонщиків, а водієві Mitsubishi довелося виконати смертельний маневр, щоб уникнути лобового зіткнення.

115095

188324


499678

751559

Читайте також:  Новий рядок у квартплаті шокував українців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.