facebook

Екс-лідер “Ляпіса Трубецького” вважає гурт Trubetskoy музичними рейдерами

Лідер гурту BRUTTO та колишнього гурту “Ляпіс Трубецькой” Сергій Міхалок заявив про “рейдерське захоплення” композицій “Ляпіса Трубецького”

trubeckoi2



Про це він написав на сторінці свого нового гурту у Фейсбуці.

Білоруський музикант засудив колишніх колег, які заснували Trubetskoy та співають пісні гурту, який розпався.

“Вважаю групу “Трубецкой” незаконними Сепаратистами та рейдерами, які захопили спадок Великої групи “Ляпіс Трубецькой!!! Вважаю, що вони не повинні виконувати пісні, які склав Я (Міхалок Сергій Володимирович)! Нехай візьмуть нову назву і співають свої пісні! Ось і вся суть моїх претензій ..”, – написа Міхалок.

Також він додав, що заборона на виконання “ляпісівських” хітів поширюється лише на новий гурт з колишніми учасниками “Ляпіса Трубецького”. “Дозволяю співати пісні “Ляпіса Трубецького” всім Жителям планети Земля!!! А “Трубецьким” Не дозволяю!!!” – зауважив Сергій Міхалок.

Деякі шанувальники зазначають, що подібне повідомлення може бути жартівливим або взагалі фейковим.

Нагадаємо, що 1 вересня 2014 року гурт “Ляпис Трубецкой” припинив своє існування. Лідер команди Сергій Міхалок створив новий проект під назвою Brutto, а другий вокаліст “Ляпіса Трубецького” Павло Булатніков і гітарист Руслан “Пан” Владико вирішили продовжити історію колективу. Вони об’єдналися з барабанщиком Олександром Сторожуком, що грав в “Ляпісі” з 2001 по 2011 рік, і бас-гітаристом Олексієм-Франтишеком Мишкевічем і створили гурт Trubetskoy.

Читайте також:  Школяр впав у кому на відпочинку в Туреччині: Знайшли на дні басейну

Шукайте деталі в групі Facebook