facebook

Тернопільщина: Два хлопчики, в яких батько загинув під Іловайськом, мріють про велосипед

4-річний Дмитрик та 6-річний Максим – діти Дениса Громового, який загинув 26 серпня 2014-го в бою під Іловайськом під час виходу з оточення. Дітлахи мріють про велосипед на передачах.  Про це дізналися тернопільські волонтери в рамках проекту “Відвідай сім’ю загиблого Героя”.

14786967230253


Громовий Денис – український військовий, старший оператор гранатомета 3-го батальйона 51-ї окремої механізованої бригади. Мобілізований 11 квітня 2014-го року. У Чорткові в нього залишилися дружина та двоє синів.

– У обох хлопчиків є велика спільна мрія – мати по велосипеду на передачах, аби летіти наввипередки з вітром, насичувати дитинство мандрівками та хлопчачо-бешкетними пригодами. Також родина має потребу в дитячому одязі та взутті, – повідомляють на своєму сайті волонтери.

Активісти просять відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центру допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі “Здійснення мрій”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

Читайте також:  Відкритий ринок землі в Україні: кому вигідні такі зміни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.