facebook

Вночі скоєно розбійний напад на підприємство, власником якогого є голова Асоціації деревообробних підприємств Прикарпаття

Сьогодні вночі скоєно розбійний напад на підприємство, власником якогого є голова Асоціації деревообробних підприємств Прикарпаття Ігор Соболевський.

1339382153_-3


Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Асоціації деревообробних підприємств Прикарпаття.

У дописі йдеться, що невідомі особи, нанесли тілесні ушкодження охороннику і підпалили підприємство. Вогнеборці, які спрацювали дуже оперативно ліквідували пожежу, Працює оперативно-слідча група.

“Охоронець з черепно-мізковою травмою доставлений в лікарню. Як відомо, не так давно було атаковано приватниу оселю очільника Асоціації. Причина авгресії не викликає сумнівів, – деревообробники вимагають заборонити експорт круглого лісу за межі України, який набрав масового характеру і становить загрозу як для економіки, так і природи Карпатського регіону та України вцілому. Відомо, що найближчими днями відбудеться чергове засідання робочої групи в комітеті промислової політики та підприємництва Верховної Ради України, де лобісти експорту програють деревообробникам завдяки непохитній позиції представників Західноукраїнської Асоціації, яку теж очолює Ігор Соболевський. Не зрозуміла логіка нападників, – керівник організації лише озвучує позицію її членів, а стратегічні рішення приймаються колегіально, тому жодні дії проти керівника не здатні вплинути на позицію Асоціації вцілому”, – говориться в інформації.

джерело http://firtka.if.ua/?action=show&id=73172

Читайте також:  Прикарпатець жорстоко побив двох працівниць “Національної лотереї” у Львові та забрав виручку

Шукайте деталі в групі Facebook