facebook

Вбивство на Закарпатті: поліція повідомила шокуючі подробиці

13 листопада близько 21 години вечора в поліцію зателефонували медики та повідомили, що в кареті швидкої допомоги помер 30-річний чоловік.

1479112568_vbuvstvo_233


В нього лікарі виявили ножове поранення в область грудної клітки, тому й повідомили поліцейських. Лікарі зазначили, що потерпілий знаходився за місцем проживання. Туди негайно прибув наряд поліції.

На місці події правоохоронці з’ясували, що дане тілесне ушкодження померлому нанесла його 26-річна дружина. В той день вони святкували день народження. Разом розпивали спиртні напої… Потім між подружжям виникла сварка, в ході якої жінка, яка саме розрізала ножем торт, нанесла один удар чоловікові в область грудей. Оговтавшись, вона викликала «швидку», проте було пізно…

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Жінку затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу й поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівської поліції. За даним фактом слідчі проводять розслідування та готують матеріали для направлення до суду, який обиратиме міру покарання жінці, яка вбила свого чоловіка.

Читайте також:  У Бурштині зареєстрували найвищий рівень захворюваності на рак

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.