facebook

Автобуси на деяких маршрутах міста досі не можуть виїхати з бази через снігові замети

Через сильні снігопади виникла складна ситуація на дорогах Івано-Франківська. Рух маршруток та автобусів також ускладнено, що позначилося на графіку їх курсування.

original_147911116772

Сьогодні, 14 листопада, близько 7 години ранку, начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак зробив публікацію у Фейсбук-спільноті УТіЗ ІФ. Він попередив громадян щодо запізнення виїзду машин на деяких маршрутах через заметення їх баз снігом:

33583a813da0209fe54f965f931eecb7


За словами пана Ганчака, станом на даний момент ситуація на дорогах стабілізувалася і майже 90% всіх машин вже вийшли на маршрути.

«Значні проблеми лишаються лише з маршрутом №45. Всі транспортні засоби, які виїхали на базу, заблоковані снігом. Триває розчистка», ― зазначає він.

«Треба враховувати два моменти, що затримують вчасний виїзд машин на маршрути: складна ситуація на дорогах та необхідність прогрівати мотори. Останнє забирає близько 20 хвилин у водія… Загалом, я рахую, що перевізники дуже професійно і оперативно справляються з ситуацією. Вони з 6-ї години ранку, а деякі і з 4-ї, зорчищали сьогодні сніг», ― коментує ситуацію Олег Ганчак.

Слід зазначити, що на маршрутах 49, 47, 45 та 46 на даний момент існують труднощі з відображенням машин на GPS-трекерах. Несправності в процесі виправлення.

Читайте також:  Терористи планують мінувати маршрутки, - полковник АТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.