facebook

Перли Руслана Марцінківа з оперативної наради

Невгамовний міський голова Руслан Марцінків “не вгавав” і на сьогоднішній оперативній нараді. Традиційно 0342.ua задокументували для історії декілька  фраз.

“Winter is coming”, — встигнув неодноразово заявити міський голова, демонструючи блискуче знання іноземної мови та обізнаність із погодніми умовами в Івано-Франківську, — 0342.ua.

f4c042fa638ebd1d0acc268fcadc2d22_L


Близький до народу і його проблем Руслан Марцінків також поспілкувався з водіями, які, довіряючи міському голові, “по секрету” запевнили, що досі їздять на літніх шинах. А комунальники на вулицях погано прибирають, бо, на переконання мера, живуть у райцентрах і не можуть звідти вчасно вибратися, аби “працювати з лопатами” на благо франківців.

У контексті розмови про погоду і негоду мер вирішив, що час для Івано-Франківська видати “таку детальну методичку з алгоритмом, як чистити сніг, щоб була, як на Заході”. Певно, в очільника міста проявляються нові — письменницько-редакторські таланти.

А коли Руслан Зелек доповідав про субсидії, то Руслан Марцінків рішуче заявив:

— У Вас субсидія, як голка, Ви на неї садите. Субсидія вигідна олігархам, які потім витрачають на виборах гроші з держбюджету.

Зрештою, бідний мер (як ми знаємо, цілий минулий рік він прожив на приблизно 1800 грн) поскаржився, що “в олігархів по 6 дорожезних годинників у деклараціях”, а в нього нема жодного.

У залі на цю репліку заворушилися. Мовляв, скоро в мера День народження — от і знаємо, що будемо дарувати.

Читайте також:  У Франківську засяяла новорічна ялинка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.