facebook

У Франківську суддя, затриманий за кермом у стані алкогольного сп’яніння, судить п’яних водіїв

У франківському апеляційному суді розглянули справу щодо водія-порушника, який сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. За це з водія суд першої інстанції вирішив стягнути штраф та заборонити порушнику керувати транспортним засобом.

sud


Таке рішення водій оскаржує сьогодні, 15 листопада, в апеляції. Апеляційну скаргу розглянув суддя Володимир Гандзюк, якого нещодавно спіймали на кермуванні у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, на судове засідання Гандзюк не з’явився. Подав заяву, що вину визнає і кається у скоєному правопорушенні. Суддя Івано-Франківського міського суду Лев Кишакевич пожалів колегу та присудив йому штраф у розмірі 3400 грн. Зараз же суддя сам приймає рішення щодо п`яних водіїв.

Водій, який оскаржував рішення, на судове засідання до Гандзюка не з’явився. Але це не завадило згідно чинного законодавства розглянути апеляційну скаргу. В ній порушник пояснив, що має психічні розлади, а відтак вживає алкоголь. Дослідивши матеріали справи, суддя вирішив постанову не скасовувати, а відтак водій визнається винним у вчиненні адміністративного правопорушення. Рішення суду оскарженню не підлягає.

Читайте також:  Залишити автомобіль в центрі Франківська тепер буде дорожче (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.