facebook

Уряд кардинально змінив розклад свят на 2017 рік

Кабінет міністрів встановив вихідні дні у 2017 році.Про це повідомили в прес-службі Міністерства молоді та спорту.Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.

2aeefdef7328407afa8527734347f093

Уряд рекомендував у 2017 році для працівників підприємств, установ і організацій, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота і неділя), за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта”, Державного казначейства та банківських установ, перенести робочі дні з понеділка 8 травня на суботу 13 травня, а з п’ятниці 25 серпня на суботу 19 серпня.


“Запропоноване перенесення робочого дня сприятиме раціональному використанню робочого часу, створенню сприятливих умов для святкування у 2017 році 9 травня – Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 24 серпня – Дня Незалежності України, і не призведе до зменшення тривалості робочого часу впродовж року, обсягів виробництва і податкових надходжень та обов’язкових платежів у бюджети всіх рівнів”, – заявили в прес-службі.

При цьому в прес-службі відзначили, що уряд не приймав рішень щодо новорічних вихідних, а відповідно, вихідними будуть 31 грудня-2 січня і 7-9 січня.

Читайте також:  Чи забиратимуть українок до армії: полковник пояснив сенс військового обліку жінок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.