facebook

Курйоз: поки дівчата “пішли кудись за сіллю”, міський голова Марцінків “свиснув курку” (фото)

В коментарі місцевому виданню мер Івано-Франківська розповів про курйозний випадок з студентського життя, як з голоду вкрав у гуртожитку курку.

vibori-martsinkiv-golosuvannya-dilnitsya-7863-890x395__large

“Міський голова Руслан Марцінків поділився курйозом із свого студентського життя з читачами “Галки” з нагоди Дня студента”.
“Я жив у п’ятому гуртожитку на Північному бульварі на п’ятому поверсі. Часи були достатньо цікаві, 1996-2001 роки. Хто жив у гуртожитку, той бачив студентське життя.

На економічному факультеті тоді більшість – дівчата. А хлопці завжди погано варили їсти. У четвер ввечері і в п’ятницю зранку харчів, які з дому привезли, вже не було. Ну й один раз ми так сильно хотіли їсти… Наша кімната була біля кухні, і дівчата якось смажили там курку. Ми вирішили зїсти її, “оформити”. Табахардюк малий сидів на “шухері”, мій одногрупник. І ми ту курку свиснули, поки дівчата пішли кудись за сіллю. Забігли до себе, закрилися і з’їли її. Дівчата простукали всі кімнати, дізналися, хто це зробив. Весела була історія. Ми ще довго ту курку згадували.

Звісно, ми їм компенсували. Зводили дівчат на дискотеку. Мусили відпрацювувати цю курку два тижні”, – розповів Руслан Марцінків.

Читайте також:  У зоні АТО загинув мешканець Івано-Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.