facebook

На Євробачення таки поїде український виконавець

На міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2015 Республіку Молдова представлятиме український співак Едуард Романюта із піснею “I want your love”.

romanyutka



Як передає TRM, фінал національного відбору відбувся 28 лютого в телевізійній студії компанії Телерадіо-Молдова. Переможець був визначений змішаним голосуванням журі та телеглядачів “50 на 50”. Едуард Романюта посів перше місце в голосуванні глядачів і друге місце за підсумками голосування професійного журі, і таким чином за сумою голосів виграв у нацвідборі. Всього за право представляти Молдову на конкурсі боролися 16 виконавців-фіналістів нацвідбору.

Едуард Романюта народився в Тернополі, кілька разів пробувався в національному відборі на Євробачення від України, однак доходив лише до фіналу.

Як відомо, Україна відмовилася цього року від участі в пісенному конкурсі, оскільки і організатори, і самі артисти вважають недоречним готуватися до розважального шоу на тлі важкої ситуації в країні.

Нагадаємо, минулого року Євробачення виграв співак з Австрії Кончіта Вурст. Півфінали ювілейного, 60-го конкурсу Євробачення пройдуть у Відні 19 і 21 травня, а фінальний виступ і оголошення переможця відбудеться 23 травня 2015 року.

Читайте також:  У Долину привезли тіло загиблого бійця Руслана Черналевського, який загинув від кульового поранення

Шукайте деталі в групі Facebook