facebook

“Няша руліт” – т.зв. “прокурор” Криму створює нові прецеденти в історії правознавства!

Прокур



(в)
атура Криму заявила, що люди злочинно самовикрадаються, самоповішуються і самопропадаютьбезвісті!

Про це повідомив начальник відділу з нагляду за виконанням законів про федеральну безпеку, міжнаціональні відносини, протидії екстремізму і тероризму “прокуратури” Криму Андрій Алексєєв в інтерв’ю “Кримському часу”.

Він, зокрема, зазначив, що пропажа окремих людей в Криму (далі – дослівно): “вказує не на протиправні дії влади, а на умисні інсценування, виконувані самими радикально налаштованими представниками окремих національностей з метою дестабілізації відносин“. Алексєєв визнав, що не всі зі зниклих у Криму знайдені, хоча згадав, що один з них був виявлений повішеним. “Виходячи з передсмертної записки, мови про будь-які викрадення не йде взагалі“, – підкреслив Алексєєв.

У той же час, він запевнив, що фахівці кримської прокуратури “напоготові” і намагаються “присікати будь-яку таку спробу” – зокрема, “за поширення в Інтернеті матеріалів екстремістського толку порушено вже сім справ“.

Андрій Алексєєв вважає, що “міжнаціональна ситуація в республіці стабільна“, оскільки “в минулому році на півострові не було зафіксовано жодного факту протистояння на цьому ґрунті”. У той же час, на думку начальника відділу прокуратури Криму, “саме тут можуть ховатися причини екстремістських проявів та розвитку конфліктів“.

 

Джерело – Крым Вечерний: http://evening-crimea.com/news/28-03-2015_vsemirnaja-pautina-u-poklonskoj-zaveli-sem-del-za-ekstremizm-v-internete

Читайте також:  Що сталося з автомобілем після удару блискавки

Шукайте деталі в групі Facebook