facebook

У Франківську до крові побилися водії маршруток, один з шоферів – у лікарні

Годину тому біля ЦУМу в Івано-Франківську сталася бійка між водіями двох міських автобусів – на маршрутах 21 і 28.”Там стояла маршрутка 28. У чоловіка все обличчя в крові було. На місці було четверо патрульних…” – поділився з КУРСом очевидець інциденту.

2222222222222222222222222212_f29c6
У патрульній поліції Івано-Франківська повідомили, що то був виклик про бійку. Коли патрульні прибули на місце, двоє чоловіків усе ще билися.
Коли їх розборонили, то виявилося, що стосунки з’ясовували водії маршруток. Побилися шофери автобусів на маршрутах 21 і 28. В одного була розбита брова – аж так, що медики “швидкої допомоги” прийняли рішення про госпіталізацію. Чоловік потребував хірургічної допомоги.
В іншого водія після бійки були проблеми зі щелепою. Але від медичної допомоги він відмовився.
На цей час водія запросили у відділок поліції для пояснень по суті. Обставини інциденту з’ясовують. Поки що йдеться про хуліганство, повідомив прес-секретар патрульної поліції.
Протягом 9 місяців 2016 року в Івано-Франківську звільнили сім водіїв маршрутних автобусів, ще 12 отримали дисциплінарні стягнення та догани.
Читайте: У Франківську бракує грамотних і толкових водіїв маршруток, – Олег Ганчак

Читайте також:  “С#ка, чей Крым?! Ответь на простой вопрос”. Грузин АТОшник зрівняв “ватного” українця з землею (відео 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.