facebook

Обкурений молодик чіплявся в автобусі до школяра

Франківець Віктор Дошкільник залишив у фейсбук насторожуюче повідомлення і розповів історію, як він став свідком пригоди з неповнолітнім хлопцем у громадському транспорті.

original_(1)_147979279675

Чоловік написав:

“Товариство! Будьте обережні, якщо відправляєте дітей самих! Сьогодні був свідком, як до дитини, школяра, підсів підвипивший або обкурений молодик. Почав розпитувати чи їде він сам, а чи має телефон подзвонити. Дитина перелякалася! Я вступився і сказав, що то моя дитина. А ж тоді він пересів. Я був змушений провести дитину до її двору.

Не будьте байдужими, це може бути ваша дитинка. Не мовчіть, давайте відсіч”.

Віктор також уточнив, що пригода зі школярем трапилася в автобусі №22, коли той їхав з уроків гітари з мікрорайону Пасічна.

Чоловік наголошує, що варто провести урок з дітьми: з ким не розмовляти в громадському транспорті, на вулиці, як себе поводити в подібних ситуаціях. Саме це він і зробив, коли приїхав додому.

“Особисто я своїм дітям провів політінформація на пів години після цього. Пояснив їм, що варто сідати біля водія чи старших людей, не позаду автобуса”, — пише Віктор.

Франківець каже, що неадекватний молодик, що чіплявся до школяра, був здивований, що хтось заступився за дитину.

Наприкінці жовтня зухвала жінка, схожа на циганку, забрала у 12-річної дівчинки ключі та обікрала квартиру. Вистеживши неповнолітню франкувку, яка йшла зі школи, жінка зайшла за нею до під’їзду, там вихопила у дитини ключі від квартири, відчинила двері оселі, яку й пограбувала.

Читайте також:  Семеро рятувальників шукали юних франківчанок, котрі заблукали у Вовчинецьких горах

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.