facebook

Секретар Коломийської міськради вчинив смертельну аварію: загинули пішоходи

21.11.2016 близько о 21.00 год. водій, 1973 р.н., секретар та депутат Коломийської міської ради, 7-го демократичного скликання, керуючи автомобілем «Ауді А6», проїжджаючи вулицею Центральна, с. Одаї, Тисменицького району, на неосвітленій ділянці проїзної частини на своїй смузі руху, вчинив наїзд на пішоходів, громадянина 1931 р.н., жит. с. Одаї, Тисменицького району та громадянина 1945 р.н., жит. с. Одаї, Тисменицького району.

 Îäåññå íà Ëþñòäîðôñêîé äîðîãå ïðîèçîøëî ÄÒÏ

Внаслідок наїзду один пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди, другий пішохід помер дорогою до Тисменицької МЛ. Повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

У відділі безпеки дорожнього руху управління Нацполіції в області повідомили, що одразу ж після аварії водій Ауді А6 пройшов освідчення на алкогольне сп’яніння. Результат – був тверезим. Відомо також, що загиблі на момент аварії були не на узбіччі дороги, а безпосередньо на асфальтованій ділянці шляху.

Щойно журналісти поспілкувалася з самим секретарем Коломийської міськради Любомиром Жупанським. Насамперед він зазначив, що йде слідство, тож коментувати щось немає сенсу. Пояснив, що його автомобіль рухався не швидко. Не відкидає, що пішоходи були нетверезими, але чекатиме результатів експертизи.

Сталася трагедія, що тут ще казати, а все інше хай скаже слідство”, – додав Жупанський .

На початку сьогоднішньої сесії Коломийської міськради секретар Любомир Жупанський підтвердив, що вчора вчинив ДТП, в якій загинуло двоє людей. Після цього він висловив співчуття сім’ям загиблих і додав: “Мені жаль, що так сталося



”. Міський голова Ігор Слюзар також повідомив, що зараз поліцією ведеться провадження за цим фактом.

image002

Читайте також:  ТЕРМІНОВО!!! Скандальний екс-міністр потрапив у жахливу ДТП, ці фото доводять до істерики…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.