facebook

Працівники «Муніципальної варти» затримали нетверезого на вигляд чоловіка, який намагався видерти з рук жінки сумку (відео)

Зі злодіями, нелегальними торговцями алкоголем та навіть розбишаками з холодною зброєю щодня мають справи працівники КП «Муніципальна варта».

Днями на вулиці Мазепи, поблизу магазину Сільпо “вартовики” затримали та передали поліції агресивного чоловіка з нунчаками у рукаві.

14650454_792462544227341_5986135551071604364_n




Чоловік поводився агресивно та чіплявся до людей,
– розповідає старший інспектор «Варти» Віталій Кабанов. – Ми підійшли до нього і помітили, що з-за рукава куртки видніється предмет схожий на нунчаки. Дехто вважає, що це дитяча іграшка, але згідно статті 263 кримінального кодексу, нунчаки відносяться до холодної зброї. І за носіння їх предбачена відповідальність. Місцевого «ніндзю» хлопці доправили до поліції. Чи є його нунчаки холодною зброєю з’ясують експерти“.

Також наші працівники затримали нетверезого на вигляд чоловіка, який намагався видерти з рук жінки сумку. Відбувалося все на залізничному вокзалі.

Чоловік вчепився в жіночу сумку і лежав на землі, – розповідає Старший інспектор «Варти» Роман Орловський. – Жінка намагалася вирвати з його рук свою річ. Довелося втрутитися нам та поліції. Чоловіка затримали, а жінці віддали її речі“.

Також працівники «Варти» виявили так звані «розливайки» – нелегальні заклади, в яких продають алкоголь невідомого походження.

Причому роблять це прямо у підвальних приміщеннях житлових будинків по вулиці Галицькій. Інформацію про ці заклади ми передали у поліцію“, – розповіли у «Варті».

 

Читайте також:  В Івано-Франківську дитину покусав скажений собака, у травмпункті вакцини не виявилось (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.