facebook

Жертва Ломаченка став чемпіоном світу і не планує реванш з українцем

Американський боксер Гері Расселл став чемпіоном світу за версією WBC в напівлегкій вазі.

1602437




Колишній суперник Василя Ломаченка на професійному рингу американець Гері Расселл (26-1, 15 КО) в блискучому стилі завоював титул чемпіона світу за версією WBC в напівлегкій вазі, нокаутувавши в четвертому раунді мексиканця Джонні Гонсалеса (57-9, 48 КО).

Уже в перших двох раундах була добре помітна різниця в швидкості між боксерами, яку Гонсалесу нічим було компенсувати. В кінці третього раунду мексиканцю вдалося притиснути Расселла до канатів, але з цієї ситуації переможцем вийшов американець, який упіймав Гонсалеса спочатку ударом лівою, а потім правим боковим відправив його на поміст рингу у важкий нокдаун.

Від нокауту в третьому раунді Гонсалеса врятував лише гонг, але зовсім ненадовго – вже на початку четвертого раунду рефері Тоні Вікс зупинив побиття Гонсалеса після ще двох нокдаунів, в яких опинився мексиканський боксер.

Нагадаємо, в червні 2014 року Расселл зустрічався з українцем Василем Ломаченком за вакантний титул WBO в цій же ваговій категорії і програв рішенням суддів.

Наразі Расселл не збирається знову виходити на ринг проти Ломаченка – менеджер Расселла Ел Хеймон планує цього року організувати йому ще два поєдинки – влітку з колишнім чемпіоном світу в трьох вагових категорій мексиканцем Абнером Маресом (29-1-1, 15 КО), а ближче до кінця року – з іншим мексиканцем Лео Санта Крусом (29-0-1, 17 КО), який володіє поясом чемпіона світу за версією WBC у другій найлегшій вазі.
За матеріалами: boxnews.com.ua

Читайте також:  Усик переміг Гловацьки та став чемпіоном світу за версією WBO

Шукайте деталі в групі Facebook