facebook

Ребров: Я ще й рік не працюю, а ви відразу всі титули хочете

Головний тренер київського Динамо Сергій Ребров в інтерв’ю програмі ПроФутбол розповів, що команда хоче виграти ЧУ

1602434




“Я ще й рік не працюю, а ви відразу всі титули хочете. Звичайно, всі чекають. Ми все для цього робимо, намагаємося і сподіваємося, що при такій роботі прийдуть якісь успіхи.

Читай також: Сподіваюся, хлопці не слухають вигуки Луческу на адресу Динамо – Ребров

Наприкінці першого кола нам було страшно, що він закінчується. Тоді хлопці дійсно були в хорошій формі. Але я радий, що пройшла передсезонна підготовка і ми повернули свій колишній стан.

Зараз за іграми Ліги Європи і чемпіонату видно, що у хлопців нічого не пропало. Вони горять бажанням не тільки виграти чемпіонат, але і підвищити свій рівень.

Читай також: Я радий, що працював з Олегом Блохіним – Ребров

У нас в принципі футболісти не помінялися, нехай і додалося тільки кілька легіонерів, але, виходячи на поле, видно, що це команда, що вони б’ються один за одного. Навіть при якомусь негативному результаті вони залишаються командою і продовжують грати так, як ми домовлялися. Особливо на переповненому стадіоні, коли такий ажіотаж, як у матчі з Евертоном. Той обсяг кілометрів і бажання хлопців грати один за одного, напевно, вилилося в ці п’ять м’ячів. І не має значення, куди вони залітали і як вони забивалися. Головне – рахунок на табло”, – сказав Ребров.

Читайте також:  Україна з розгрому почала шлях на Євро-2016 з футзалу

Шукайте деталі в групі Facebook