facebook

Савченко рознервувала Пашинського запитанням про його сина

Пашинський розкричався і назвав питання нардепа провокацією.

30_main Під час засідання комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони України виникла суперечка, після того, як депутат від фракції “Батьківщина” Надія Савченковисловила сумнів щодо належної компетенції начальника зовнішньоторговельного держпідприємства “Спецтехноекспорт” держконцерну “Укроборонпром”, який є сином голови комітету Сергія Пашинського



.

 

Савченко поставила кілька запитань голові “Укроборонпрому” Роману Романову з приводу призначення Пашинського-молодшого. Однак чіткої відповіді їй отримати не вдалося, оскільки Романов заявив, що не має до цього призначення жодного стосунку. Крім того, глава комітету Пашинський постійно перебивав Савченко, називаючи її питання провокаційними.

“Провокацією”, на думку Пашинського, виявилися і спроби нардепа з’ясувати деякі сумнівні моменти у здійснені держзакупівель.

Нагадаємо, Антон Пашинський очолив другий департамент державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства “Спецтехноекспорт” держконцерну “Укроборонпром” в 2015 році. У ЗМІ неодноразово з’являлася інформація про корупційну складову цього призначення, з огляду на посаду його батька, нардепа Сергія Пашинського, а також відсутність у Антона Пашинського відповідного досвіду.

Читайте також:  Скільки немовлят народилося в Івано-Франківську за минулий тиждень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.