facebook

Несправжні причини чоловічої відмови від сексу

Коли в спальні все йде не так, як треба, жінки схильні звинувачувати в усьому себе, свою непривабливість, втомленість, «занадто просту» білизну, або те, що їх «розлюбили»
Чоловіки ж воліють мовчати. Але, якщо розпитати їх, вони теж знайдуть десяток пояснень, які не злякають їх самих.

ebf8318737fead9482a7f7afb532767d

А мали б занепокоїти. Пропонуємо ТОП-10 причин відмови від сексу, які використовують чоловіки

10. Важкий день


Важкі дні бувають у всіх, але ця тяжкість ні в переносному, ні прямому сенсі не повинна лягати на той орган, який відповідає за «бурхливий вечір». Загалом, шукаємо іншу причину.

9. Немає настрою

Настрій, безумовно, причина поважна, до якої треба поставитися з розумінням. І ще важливо, щоб настрій був саме ваш, а не вашої другої половинки. Тому що всі ці жіночі «голова болить», ясна річ, просто відмовки.

Але якщо вам важливо, щоб вам повірили, заявіть про те, що настрій покинув вас набагато раніше, ніж ви опинилися в ліжку і на жінці вже немає жодного предмета одягу…

seks_2_15

8. Футбол (хокей/баскетбол/біатлон/чемпіонат світу з шахів)

Якщо ви на всі недвозначні натяки дружини могли лише чемно вибачитися і послатися на будь-який Матч Століття, який повинен початися всього через годину, то ви, вибачте, блефуєте. І ось чому. Згідно піраміді Маслоу, секс – це одне з базових бажань людини, таке ж, як їжа або безпека. А ось видовища знаходяться в її більш високій частинф, тобто це задоволення «додаткові». Висновок такий: або причина не в цьому, або секс не тільки перестав бути для вас основною потребою, а й став навіть менш важливою, ніж перегляд спортивного телеканалу. І ось тут є, про що подумати…

Читайте також:  В Одесі парочка зайнялася "гарячими" розвагами на очах десятків людей

7. Сварка з шефом

Думки дійсно можуть пригнічувати. Але якщо ви здорові, пригнічувати вони будуть не настільки, щоб фантом вашого начальника заглянув зі своїми вказівками до вас додому. Вирішіть для себе, що всі питання відкладіть до завтра, а сьогодні з головою пориньте в інші пристрасті.

6. Голод або переїдання

Якщо ви голодні і, крім котлети ні про що фантазувати не можете, просто з’їжте її. Якщо переїли, відпочиньте півгодини, а потім знову – за справу. Тоді, принаймні, вам самому стане ясно, було це причиною або ж відмовкою.

ljl

5. Тренування в спортзалі

Звичайно, ви вичавлені, як лимон! Але, хвилинку. А ви взагалі навіщо ходите в цей спортзал? Щоб мати гарне тіло і подобатися своїй жінці? Або щоб відчувати себе розбитим і втомленим? Ні, все може бути, але якщо ви хочете послатися на цю причину другий і третій раз, або зніміть пару млинців з штанги, або подумайте, в чому тут ще підступ.

4. Хвороба

Одна справа, якщо ви лежите з компресом на голові і гірчицею в шкарпетках, п’єте мікстуру і чхаєте раз в хвилину. Навряд чи у вашої партнерки з’явиться бажання більш грайливе, ніж зварити вам курячого бульйону. Але якщо ви затягли дружину в спальню, дали, так би мовити, надію, а потім раптом згадали про грип, це виглядає непереконливо. Схоже, причина інша.

3. В будинку холодно

Морозить? А може, ви захворіли? Це легко зрозуміти, якщо поставити під пахву градусник. Якщо у вас і правда холодно, не робіть це причиною прикрих прогалин у вашій активного сексуального життя! Закрийте кватирку і просто купіть обігрівач. Можна навіть доставку додому замовити. Якщо радіатор не допоможе – причинно-наслідковий зв’язок інший.

Читайте також:  Ющенко: Україна рухається до найглибшої економічної кризи

2. Підвищений тиск

Треба точно з’ясувати, є він чи ні. І якщо підвищений, то наскільки. Для цього підійде домашній тонометр. І так, при проблемах з судинами (а підвищений артеріальний тиск і еректильна дисфункція відносяться саме до цієї сфери) в спальні можуть бути труднощі. Але тут важливо не чекати, поки пройде, тому що як раз ці проблеми самі не проходять. Що варто зробити, так це відразу записатися до лікаря, хоча б до терапевта, а можна відразу до кардіолога і/або уролога.

87428a1fda492cdb376a32f3143a8bdf_cropped_740x460

1. Не виходить

«Задумайтесь, чому саме не вийшло? Ви нервували? Це не в перший раз? У вас страх невдачі? Не всі, як кажуть, хвороби від нервів. Сьогодні дуже рідко зустрічається чисто психогенна еректильна дисфункція (ЕД), – розповідає Павло Раснер, уролог, к.м.н., доцент кафедри урології МДМСУ зав. 4 урологічним відділенням міської клінічної лікарні 50. – набагато частіше причина органічна – прояв іншого, більш масштабного процесу, який медичною мовою можна назвати «ендотеліальна дисфункція», хвороба судин. А це може бути і ішемічна хвороба серця, і атеросклероз судин, і цукровий діабет, – і невдача в ліжку може бути симптомом і такого захворювання. Ось чому лікарі кажуть, що самолікування в цьому випадку неприпустимо. Тільки фахівець може зрозуміти причину ЕД і, крім призначення препаратів, які відновлять сексуальне здоров’я чоловіка, займеться і основною причиною».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.