facebook

Чим захоплюється 23-річна люстраторка: Калинчук розповіла про особисте

Юриспруденція – не єдина пристрасть тимчасово виконуючої обов’язки директора департаменту з люстрації Анни Калинчук.

Про це вона розповіла в інтерв’ю для сайту “24”, відповідаючи на питання про своє особисте життя.

753221

У мене троє братів, тому у мене є маленька, але моя персональна армія. Ну, але родина – то постійне захоплення. У мене є собака. Ще я з 11 років була членом національної скаутської організації “Пласт”. Все моє життя юнацьке пов’язане із цим – мандрівки, гори, табори, всіх своїх найкращих друзів я зустріла там,
– поділилася держслужбовець.

За її словами, у списку інтересів вона не має нічого надзвичайного чи оригінального, зате в домашній бібліотеці дівчини – багато цікавих та різножанрових книг.

Маю їх багато, люблю читати, люблю красиві книги. От одна з дуже крутих книжок, яка у мене є, – “Ґвара. Автентична львівська абетка” з ілюстраціями Гриця Ерде. Нельвів’янам важко зрозуміти що це, але це – дуже круто. Це про оригінальні слова української лексики та оригінальні колажі. Ще маю дуже крутий арт-бук художників Марії та Володимира Гавришів, зроблений на поему Грицька Чубая “Марія”. От це книга, яку я просто раджу всім.

Якщо говорити про художню літературу, то найбільше враження на чиновницю, за її ж словами, справив роман Германа Гессе “Степовий вовк”.

Читайте також:  Закон США про ленд-ліз для України набув чинності: що зміниться

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.