facebook

На Прикарпатті рідні чоловіка з підозрою на інфаркт не могли дочекатися “швидкої”

Вкотре прикарпатці зіткнулась з повною відсутнісю надання медичних послуг невідкладної швидкої допомоги.Про такий випадок у мережі Фейсбук розповіла прикарпатка Tanya Doroshenko.

15232092_1221552181251749_7365325310519622701_n

“Ми годину боролися за життя мого батька, стан був важкий, присутній лікар говорила про підозру на інфаркт, у хворого помалу віднімали руки, німіли ноги, техікардія з показником 200, а ми з парохом села в той час викликали швидку!”, – розповідає жінка.

Однак, за її словами, медики на допомогу не поспішали.

“Так як ми відносимся до Лисецької ЦРЛ, хоча живемо у двох кроках від міста, одразу дзвонили туди! Однак марно, там допомогати не спішили і відправляти швидку не стали, перенаправили на Богородчани, ті у свою чергу відмовилися їхати, бо це далеко і все таки поряд місто і Лисецька швидка!
Дзвоню у 103, пояснюю ситуацію, мене наче почули продиктували мобільний номер швидкої (якої незнаю,в той момент це немало жодного значення, лиш щоб батька врятували). Додзвонююсь, пояснюю ситуацію і стан хворого, жінка відразу реагує, питає на якій ми вулиці, після названого місцязнаходження просто кидає трубку і все…”, – продовжує вона.


Врятувати життя хворому чоловіку вдалося лише завдяки добрим знайомим, каже Таня.

“Дякуючи їм, ми таки дочекалися швидкої, – зазначає вона. -Але це один випадок, який вдалося вирішити, а проблема так і залишилася! Якість надання невідкладної швидкої допомоги для таких населених пунктів як Чукалівка є критичним! Сподіваюсь нам вдасться добитися змін у цій сфері і бути спокійними за життя наших близьких, рідних, друзів, односельчан!”

Читайте також:  Українець співав "Рідна мати моя", поки йому робили операцію на мозку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.