facebook

Прикарпатець напав на підлітка через його матір-вчительку

Городенківський районний суд Івано-Франківської області присудив штраф чоловікові, що добряче хильнувши напав на неповнолітнього.

Як зазначається у матеріалах справи, 13 вересня 2016 року обвинувачений прийшов на сільський футбольний стадіон. В той час на стадіоні знаходився малолітній син його колишньої вчительки з інформатики, який зі своїми товаришами грав у футбол. Чоловік спочатку облаяв підлітка, а потім – почав бити та душити. Зупинили побиття двоє перехожих.

503343 (2)

Підсудний пояснив свої дії тим, що був дуже п’яний. Каже, перед роботою із сусідом випили по 2 стакани самогону, а далі було ще багато пива.

“У с.Гвіздець повертаючись із місця роботи, випив пляшку пива. Після чого, поїхав у с.Остапівці Коломийського району. На зупинці, у с.Остапівці, випив ще одну пляшку пива і так, як не було автобуса до м.Городенка, пішов пішки у с.Виноград. Дійшовши у с.Виноград, повернув на сільський стадіон, де побачив хлопців, які грали у футбол. Підійшовши до хлопців, почав до них чіплятися, виражатися в їх сторону нецензурною лайкою. На стадіоні також побачив сина своєї колишньої вчительки з інформатики. Підійшовши до нього, штовхнув його. Хлопець упав на землю. Після чого він сів зверху на нього, почав його бити руками у сторону обличчя і душити обома руками. Зазначає, що був дуже п»яний. Конфлікт розборонили два чоловіка, які йому незнайомі, але були на стадіоні. У вчиненому щиро розкаявся”, – йдеться у матеріалах справи.

Потерпілий та його матір при ухваленні вироку попросили чоловіка суворо не карати, оскільки жодних претензій до нього не мають.

При ухваленні вироку суд врахував їхню позицію, а також те що обвинувачений судиться вперше, вину визнав повністю, щиро розкаявся та з потерпілим примирився.

Читайте також:  Били та ґвaлтувaли страшними способами: троє підлітків знiвeчили жінку (фото)

У підсумку суд визнав прикарпатця винним та призначив покарання – штраф в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що в грошовому виразі становить 8500 гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.