facebook

Шокуюче плем’я бубал і їхнє божевільне вірування у «виділення» корів

Плем’я бубал – це загадкове плем’я, яке кочує між Кенією і Сомалі.

Згідно з визначенням з деяких словників, бубал – це древній північно-африканський підвид великої коров’ячої антилопи. Так яка ж взаємозв’язок між плем’ям бубал і коров’ячою антилопою бубал?

579260

Не дивлячись на те, що Африка багата природними ресурсами, вона залишається найбіднішим і слаборозвиненішим континентом.



Бідність, неграмотність, недоїдання і відсутність належного водопостачання та санітарії, а також  поганий стан здоров’я впливає на більшу частину людей, які проживають на африканському континенті і те ж саме відбувається з племенем бубал. Тому люди з племені бубал звертаються за допомогою до єдиного свого багатства – корів.

Похожее изображение

Одноплемінники дізналися, що вживання в їжу менструальних виділень корови допомагають їм боротися з такими недугами, як рахіт, цинга і лейкемія! Це унікальна і сама незвичайна традиція: діти бубал вживають в їжу менструальні виділення корів, поки не досягнуть статевого дозрівання.

stimulaciya-vlagalishha-korovy-bubal

Плем’я вірить, що вилизування коров’ячих геніталій робить воїнів сильнішими і відважнішими.

Італійські вчені нещодавно виявили, що менструальні виділення корів є джерелом таких вітамінов, як B6, B12, E і D. Крім того виділення заповнюють дефіцит заліза, магнію, фосфору, кальцію і калію в організмі бубальців. Саме тому вчені вважають, що корови захищають плем’я від самого жахливого захворювання в регіоні – анемії (нестача гемоглобіну).

plemya-bubal-vylizyvaet-genitalii-korovy

В результаті у чоловіків, які досягли статевої зрілості в племені бубал яєчка виростають до неймовірних розмірів – 70-80 сантиметрів. Це «диво» природи відбувається через нетрадиційність харчування, яке практикується в юності бубальців. Багаті гормонами менструальні виділення великої рогатої худоби викликають незворотні гормональні зміни в організмах людей і саме це призводить до того, що яєчка виростають до таких розмірів.

Читайте також:  “Обов’язково знайде можливості та зробить!”: Зеленська заінтригувала новою ініціативою у школах України (фото)

Image-3631

Image-3641

muzhchiny-plemya-bubal

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.