facebook

Молода франківська співачка Роксолана Калин презентувала кліп на пісню “Дощ” (фото+відео)

Молода франківська співачка Роксолана Калин презентувала кліп на нову пісню “Дощ”.

FmEwsFBc2Yo

Вчора в обласному центрі Прикарпаття молода Івано-Франківська співачка Роксолана Калин презентувала свою нову відеороботу – кліп на пісню “Дощ”.



Автором тексту пісні є Лариса Вороніна, музику написав відомий український композитор Нікола Петраш. Режисером кліпу стала Євгенія Коваленко.

Роботу, де Роксолана Калин постала у природньому для неї романтичному образі, знімали на двох локаціях – на київському Подолі та в Житомирській області.

За словами Євгенії Коваленко, сюжет кліпу їй наснився напередодні зйомок.

Оператор Станіслав Ткачов розповів, що під час зйомок кліпу Роксолані довелося продемонструвати усю свою витримку, адже на вулиці було дуже холодно.

Композитор Ніколо Петраш розповів, що його також захопила працелюбність артистки.

“Час у зйомці пролетів швидко. Приємно було працювати з кваліфікованими людьми. Моє плаття у кліпі було досить тонким, а тому під час зйомок було досить холодно. Але, тим не менш, це надзвичайна практика та прекрасний досвід”, – розповіла Роксолана Калин.

_8228XuvvDI

7hDKldR7i2o

ANNKDLZm9cQ

da9I1jmYzB8

HPMAtlsgUq8

jE1qDrSIs_o

LPhvi_Xz5Hs

Довідка :

Роксолана Калин – молода прикарпатська співачка, студентка Івано-Франківського юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія».

У свої п’ятнадцять років співачка виступає на одній сцені із найвідомішими артистами української естради, а своїми піснями дарує радість та душевну насолоду тисячам глядачів.

Розпочала заняття вокалом ще у дитинстві. У 2013-2015 роках завояювала шість гран-прі на різноманітних фестивалях і конкурсах.

Нещодавно Роксолана розпочала співпрацю із відомим українськи композитором Ніколо Петрашем.

Читайте також:  Руслана продовжує "збирати фішки" для свого нового проекту в Карпатах

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.