facebook

Жінка, яка не працює – жалюгідне видовище?

COSHAREL вирішила дозволити собі невелику відпустку і незабаром зрозуміла, що байдикувати набагато складніше, ніж цілодобово пропадати на роботі.

Коханий наполегливо вмовляє мене кинути роботу, малює привабливі картинки, як я вечорами зустрічаю його в мереживній бвлизні і прямо з порога радісна і сексуальна тягну в ліжко. Спочатку я злилася, потім подумала – може, побути утриманкою не так вже й погано? Перший скандал трапився вже через тиждень мого безробітного життя.

0116d2e36764aace3f6ad3359b6b6ab5

Може, він думає, що я все одно по його мірках заробляю лише на «шпильки», він що, записав мене в утриманки?! Він точно недооцінює мою роботу, вважає її нісенітницею, розвагою, яку можна ось так от взяти і разом кинути! Або, раптом, у нас щось не так: наприклад, він задовбався приходити додому і бачити мене за комп’ютером, злу, кричущу «модератори м***ки!» замість вечері?! Такий був хід думок спочатку.

Потім я представила собі перший неробочий ранок: я прокидаюся не по будильнику, на ходу запихаючи в себе все підряд замість їжі, щоб встигнути поставити пост вчасно, або відповісти на жалісливе «Наташа, мені терімново». А закутуюсь в теплу ковдру глибше і уявляю собі безкрає море і пляж, гік в руках, під ногами дошку і вітер в обличчя. І під цю картинку я засинаю знову. Тікати нікуди. Скайп вимкнений. Телеграм мовчить. Може, побути домогосподаркою, утриманкою, безробітної “тьолкою”, та назвіть це як вам завгодно – не так вже й погано?

І я вирішила спробувати.

Тим більше, у відпустці я не бувала вже років зо три…

Перші дні пройшли як по нотах: я багато спала, читала книжки, список яких «до прочитання» давно вже перевалив за сотню. Дивилася кіно, серіали. Із задоволенням розбирала якісь полички, до яких сто років як не доходили руки. Раптом з’явився час знайти «еротичний костюмчик сніжинки» в якому я планувала зустріти ось цей ось Новий Рік. Все це мені навіть подобалося.

Читайте також:  В Івано-Франківську підтвердили сьому смерть від COVID-19 – подробиці

На четвертий день я вирішила побудувати план: два рази на тиждень балет (жахливо завжди хотіла зайнятися їм), один раз в тиждень басейн. Нарешті почну ходити до косметолога і на масаж. Може, мені знову піти вчитися? Рік підготовки, поступлю в медичний, стану психіатром, чому ні? І ось ще – гардероб, в нього вічно купуються речі за принципом «терміново завтра на презентацію треба щось надіти», а не «22 сукні і 33 поєднання», адже дівчатка якось проводять добу на шопінгу?!

У п’ятницю я раптом усвідомила, що мій чоловік приходить після роботи додому кожен день в 10-12 ночі. Нова посада, аврал, раніше я якось не дуже це все помічала, адже день будувався за принципом «вранці прокинулася – робота – оп-па-па спати пора». Я почала відчувати себе в ізоляції і мовчанні. Стала дзвонити подругам, годинами базікати з ними. Прийшов якийсь неспокій, але я все ще втішала себе тим, що «знову підтримую соціальні контакти». Я навіть пару читачів блогу покликала попити кави, правда, так і не зрослося, люди такі зайняті.

До наступної середи я вже не знаходила собі місця. Мені стало раптом самотньо. Якось так виходило, що ось він, сука, умовляв мене кинути роботу – а сам?! А сам він приходить вночі, втомлений, без смаку ковтає ту саму вечерю і тупо вирячився в серіал хвилин сорок, а потім падає спати. «Сходом в ресторан?» – «Я втомився». «Може в аквапарк ввечері поїдемо?» – «Вибач, крихіткоко, ввечері зустріч, приїду в ніч і нетверезий».

Начебто я живу не одна, але…

Цілодобово я одна!

Стався перший скандал.

Я кричала про те, що мені не вистачає уваги. Він про те, що взагалі-то, він працює заради нас усіх, включаючи моїх численних підопічних котиків і мій міні-притулок. Я згадувала «а ось коли ми тільки починали зустрічатися, ти…» Він не знав що сказати. До слова, пішов другий тиждень моєї нової «посади» домогосподарка, а сексу або там близькості – більше не стало. Шикарний букет квітів на наступний день мене не втішив.

Читайте також:  Жінка на побаченні встромила ножиці у пеніс хлопця, дізнавшись, скільки він мав коханок – фото

У другу п’ятницю мого безробітного життя я вирішила прокинутися раніше. Справ було багато: манікюр, педикюр, епіляція, укладка. Магазин з еротичню білизною. Я купила нові туфлі на підборах спеціально для цього вечора! Як найтупіша на світлі дівка – знайшла в інтернеті десяток рецептів еротичної вечері на двох. Приготувала. Нафарбувалася. Запалила свічки, сервірувала стіл. Села чекати.

Telegram:

У клієнта вийшли з ладу системи навігації. Всім офісом будемо сидіти до ночі…
У 12 я викинула їжу. Закінчила пити шампанське на самоті. Подумала «а чи не завести мені коханця?». Лягла спати.

По-моєму, всі ці «чоловік добуває мамонта», а жінка зустрічає його голою в печері, сьогодні відверто застаріли. Для підтримки вогню давно не потрібно стільки зусиль, вбивати мамонта здатні вже обидві статі. І домогосподарки в чистому їх вигляді, без трьох дітей і господарства, в результаті перетворюються в досить жалюгідне видовище: без роботи, без грошей, в повній залежності від чоловіка, вона п’є своє дороге шампанське будинку одна, поки чоловік на черговій «нараді» трахає пробивну начальницю відділу продажів.

Тому що може.

Тому що домашня баба – це нудно, це найчастіше досить жалюгідне видовище.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.