facebook

У Івано-Франківську можна виграти безкоштовне навчання у престижному вузі

4 грудня о 12.00 в Івано-Франківському Університеті Короля Данила відбудеться День відкритих дверей. Відвідувачів чекає оглядова екскурсія факультетів університету, участь у майстер-класах за різними спеціальностями, сувенірна продукція, а також розіграші знижок на навчання.

1 (1)


„Студенти, які навчатимуться в нашому вузі з 2017 року, матимуть певні переваги. Насамперед, це гарантія працевлаштування по спеціальності. Якщо студент успішний, ми укладаємо договір і гарантуємо працевлаштування по тій спеціальності, яку студент обрав у нашому університеті. А критерії успішності – це відмінне навчання, або ж участь у громадському житті університету, або наукова робота, або заняття ґрантовою діяльністю чи спортивне життя.

Студентам, які прийдуть до нас із сертифікатами ЗНО, набравши від 180 до 200 балів, ми гарантуємо 100% знижки на навчання, за умовами міжнародного гранту, 160-180 балів сертифікату ЗНО – 50% знижки, за умов відмінного навчання”, – розповів проректор з навчально-виховної роботи Університету Короля Данила, кандидат юридичних наук, доцент Олег Андрухів.

Читайте також:  Як «кіборги» піцу замовляли (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.