facebook

В Харкові няню звинувачують в побитті та ображанні дитини

Харків’янка Ганна Якименко вимагає покарання для колишньої няні свого сина. За словами молодої мами, вихователька лаяла хлопчика, використовуючи міцні вирази і навіть давала волю рукам.

58b1e5c119997234b6b82d50d9a17ed7

Няню з 10-річним стажем Жанетту Давидян молодій мамі порекомендували знайомі, відзначаючи досвід і позитивні рекомендації. Жінка відпрацювала близько двох місяців, і з часом роботодавець почала підозрювати недобре. Паші всього 1 рік і 4 місяці, говорити він поки не вміє, але його поведінка викликала у матері погане передчуття. “Коли я йшла на роботу, син просто хапав мене і не відпускав. А останньою краплею стало те, що під час гри я різко підняла руки вгору, а Пашка зіщулився, ніби злякався, що я його вдарю. Це мене збентежило”, — згадує Ганна.

У суботу вона залишила в будинку увімкнений диктофон і поїхала у справах. Почуте ввечері змусило жінку в шок. На записі, яку Анна виклала в мережу, чути спілкування жінки з маленькою дитиною на підвищених тонах, причому з її вуст раз лунають нецензурні слова. “Та що ж це за дитина така? Паша, шматок ідіота. Пішли, су..ий син”, — ось лише деякі фрази, що прозвучали на викладеної запису. Також на аудіозапису чути характерні звуки ударів, після одного з яких дитина заплакала.

Няню харків’янка вигнала.

“У спілкуванні з цією людиною навіть подумати не можна було, що наодинці з дитиною вона перетворювалася в тирана”, — дивується Якименко.

Однак, хто в цей момент був з малюком, ще належить з’ясувати, адже сама Жанетта Давидян запевняє, що в ту суботу не працювала і вважає, що роботодавець очорнити її, підробивши запис, щоб не оплачувати останній тиждень роботи.

Крім того, на думку няні, Ганна хотіла позбутися її, оскільки Паша дуже прив’язався до працівниці.



“Я вже не перша, кому вона не платить зарплату за останній тиждень і звільняє, — каже Жанетта. — А в суботу мене навіть не було на роботі, у мене був вихідний, а увечері вона подзвонила і сказала, що в будинку працював диктофон і на записі чутно, що я кричала на дитину. Але такого просто не може бути. Хотілося б почути цей запис”.

Жінка характеризує Пашу, як дуже хорошого і усміхненого хлопчика, з яким у нього склалися чудові стосунки. Якименко Ганна в свою чергу планує звернутися до правоохоронців, щоб вивести няню на чисту воду.

Читайте також:  Після сварки з коханою: У Харківській області трагічно пішов з життя підліток

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.