facebook

На Прикарпатті жінка з кулаками “захищала” доньку від сусідки

Богородчанський районний суд засудив жінку, що побила сусідку доньки у розпалі суперечки.
Як зазначається у матеріалах справи, 9 червня на території сільського стадіону в селі Росільна на Богородчанщині між двома жінками на ґрунті особистих неприязних стосунків виникла сварка. Під час словесного конфлікту, одна з них двічі нанесла іншій удари руками по голові та шиї, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

edit_20011

У судовому засіданні підсудна свою вину не визнала та пояснила, що потерпіла є сусідкою її дочки і та їй раніше скаржилась на конфлікт з сусідкою.

За словами потерпілої, з донькою підсудної вона конфліктувала через те, що та пускає свою худобу в її город. Одного разу йшовши з магазину, вона побачила, що дорогою попри стадіон проїхала легкова машина, різко загальмувала і заднім ходом під’їхала, щоб порівнятись з нею.

“З машини босоніж вискочила підсудна і вийшов її чоловік. Чоловік стояв поблизу машини, а жінка підбігла до неї і стала кричати, чому вона ображає її дочку. Несподівано жінка двома долонями одночасно нанесла їй достатньо сильний удар по обох вухах, а потім кулаком вдарила її ще раз в чоло. Після цього, продовжуючи висловлювати свої погрози, повернулась до машини і з місця події поїхала геть. Того ж дня телефонувала дільничному інспектору, а наступного – звернулась в чергову частину Богородчанського ВП та пройшла медичне освідчення”, – йдеться у матеріалах справи.

У підсумку суд визнав жінку винуватою у скоєнні злочину та призначив покарання за ст. 125 ч.1 КК України у виді штрафу у розмірі у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 гривень.

Читайте також:  У Городенці скажений собака покусав свою власницю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.