facebook

В Ужгороді нетверезий член атестаційної комісії поліції врізався на BMW у трактор і втік — журналіст

В Ужгороді 2 грудня сталася ДТП, яка загрожує обернутися великим скандалом для екс-банкіра, доцента місцевого університету та члена атестаційної комісії поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст «Нового каналу» Віталій Глагола, який випадково став свідком інциденту.

1411538

За його словами, доцент Микола Бережанський за кермом BMW врізався у трактор. Журналіст зняв відео, на якому спитав Бережанського: «Ви щось пили?». На це питання доцент відповів заперечно, після чого два рази спробував вибити камеру з рук Глаголи. Після інциденту Бережанський спокійно пішов геть, не відповідаючи на питання журналіста.

Глагола також зняв на відео свідчення водія трактора, що виконував ремонтні роботи. Той підтвердив, що за кермом був чоловік. Після цього на місце ДТП прибула дружина Бережанського, яка розповіла поліції, що саме вона була за кермом.

«Громадянка запевняла, що саме вона допустила зіткнення під час керування, хоча покази очевидців події свідчать, що за кермом був чоловік. Під час розмови з поліцейськими жінка плуталась у поясненнях та не змогла надати чіткої відповіді факту самого ДТП або пояснити місце знаходження свого чоловіка. Після закінчення складання адмінматеріалів поліцейськими, власниця забрала авто», – йдеться в офіційному повідомленні поліції Ужгорода та Мукачева.

«Я на власні очі бачив, як саме Микола Бережанський влетів у техніку, бо я їхав за ним. Тож офіційно заявляю, що я готовий стати свідком по цій справі у суді! Про це я ще вчора повідомив поліцію і дав пояснення по цій справі», – написав Глагола на своїй сторінці у Facebook і додав, що Микола Бережанський знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

На сайті ГУ Нацполіції у Закарпатській області є інформація про те, що Бережанський, доцент Карпатського університету ім. Августина Волошина, брав участь в роботі атестаційної комісії закарпатської поліції. За даними ЗМІ, Бережанський – очільник товариства «Краяни Рахівщини», екс-президент Rotary International, колишній директор Закарпатської філії «Кредобанку». Також зазначається, що його син – полковник поліції.

Читайте також:  ДТП у Галичі: водій легковика виїхав на зустрічну та врізався у мікроавтобус

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.