facebook

Український школяр в Москві здійснив суїцид

Московські школярі довели до суїциду свого однокласника – біженця з Донбасу.

Через цькування 17-річний підліток на ім’я Данило перерізав вени на руках, однак вчасно був доставлений в лікарню і залишився живий.

0165ace216e3a5f9056fa66a313dd2a7

Данило розповів слідчим, що протягом двох останніх років, що він живе в Москві, його постійно били, обзивали “х * хлом” і кричали “Слава Україні!”.

“У школі цькування почалося в минулому році, все кричали, що я українець, і обзивали мене. Вони обзивали і били мене кожну зміну. ​​Колишня класна керівниця була в курсі, але вона мені ніколи не допомагала. Шмиков, Баранов, Лопатин – ось прізвища тих, хто постійно знущався наді мною. Кричали при цьому “Слава Україні!” – цитують слова підлітка російські журналісти.

1480951647_shkomo

Інцидент стався в школі №2117, яка знаходиться в місті Щербинка (місто-супутник Москви). Туди після переїзду з Донецька влаштувалася працювати мати Данила, а сам школяр пішов вчитися.



“Я прийшла додому і побачила ванну в крові і сина, який сидів у ванній. Як сказали лікарі – йому просто пощастило, що він не зачепив велику вену, і кров просто запеклася. Поліція сказала мені, що не будуть поки афішувати цю ситуацію, так як не розібралися в ній. Але я більше ніж на 90% упевнена в тому, що мій син зробив це через цькування “, – прокоментувала ситуацію мати учня.

Жінка також стверджує, що класний керівник потурала всім діям учнів і не заступилася за хлопчика, знаючи про цькування.

Читайте також:  "Я знаю, де ти живеш": Екскур'єр Glovo переслідує та погрожує замовниці зґвaлтуванням і вбuвствoм (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.