facebook

В Івано-Франківську паркувальне КПП на вулиці Старозамковій можуть демонтувати. ВІДЕО

Встановлення підприємцем Гавриляком КПП задля забезпечення ведення паркувального бізнесу в Івано-Франківську, по вулиці Старозамковій можуть визнати незаконним.

Такий висновок можна зробити після сьогоднішнього засідання Господарського суду в Івано-Франківську, де продовжили розглядати справу згідно якої від підприємця Гавриляка вимагають усунути перешкоди доступу до нерухомого майна, які виникли після облаштування паркувальної зони на куті вулиць Старозамкової та Шеремети.

15310300_1151599658223282_2097902355_n-400x225

Як виявилось в процесі судового засідання, проблема полягає не лише у відсутності забезпечення доступу до належного нерухомого майна чи місця проживання для громадян у зоні паркування, а ще й в абсолютному відхиленні організації діючого паркувального бізнесу від встановлених норм та відсутності визначених місць для паркування, як того вимагає чинне законодавство.

Адвокат підприємця Гавриляка (оператор паркувальних послуг у зоні “Ратуша) попри прохання судді не зміг надати оригінал акту-прийому передачі обладнання від МВК до підприємця, оскільки, за його словами, відповідач ці документи загубив. Та і загалом захист відповідача, як і на минулому засіданні, виглядав доволі слабко, рідко вражаючи суддю чіткими і конкретними відповідями


Читайте також:  Вуличне піаніно встановили в Івано-Франківську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.