facebook

Учасниця з Прикарпаття покинула “МастерШеф”

Вчора, 7 грудня в “МастерШеф” кулінарів-аматорів чекав конкурс з тінями.

Тільки капітани побачили страви, які потрібно було приготувати. Стоячи за ширмами, вони могли показувати інгредієнти командам за допомогою театру тіней з такими умовами: не можна говорити і кивати головою на вірні відповіді. Капітаном червоних став Олег, а синіх – Світлана. У першому випробуванні програла синя команда. Чорний фартух наділа на себе Світлана Білейчук з Прикарпаття.

f2d0eafed939060d5f59b1021ffed2c5

У наступному конкурсі капітанами стали Олег і Руслан. Аматори зіграли в дитячу гру Зіпсований телефон, але передавати потрібно було не якусь дурість, а складний рецепт вишуканої ресторанної страви. Учасники повинні були зрозуміти один одного, перебуваючи по різні боки ширм і голосно повідомляючи один одному інструкції.

Капітан синіх Руслан Громов допустив дуже багато помилок, які згодом пояснив поганим самопочуттям. Після програшу він хотів одягнути в чорне Наташу, але був розкритикований суддями і після неабиякої словесної перепалки з Ектором Хіменес-Браво сам отримав чорний фартух.

Крім того, кулінари прийняли участь в одиночному конкурсі: з готових солоних страв їм потрібно було зробити такі ж на вигляд, але солодкі, наприклад, перетворити звичайну шубу і лазанью в десерт. Чорний фартух після цього випробування наділа Катерина Пєскова: її десертна лазанья не змогла вразити журі.

Також кулінарів чекала дуже відповідальна місія: вони відчули себе справжніми шефами, оскільки повинні були готувати на професійній кухні для кращих рестораторів Києва. Капітаном червоною команди став Олег, а синьою – Віка. Під час конкурсу Руслан вирішив попросити вибачення у Ектора за вчорашню словесну перепалку.

Не всім аматорам вдалося побороти хвилювання перед важливими гостями: через вирування пристрастей Олені стало погано, і дівчина втратила свідомість. Ектор зробив наганяй іншим аматорам, звинувативши їх в тому, що вони влаштували на кухні справжній бардак. У цьому випробуванні програла синя команда; чорний фартух дістався Наталі.

Читайте також:  З міського озера у Франківську та Бурштинського водосховища рибінспектори витягли стометрові браконьєрські сіті

На битві чорних фартухів учасникам потрібно було готувати за поверхнями, які крутилися, девайси були погнуті, а під коробками лежали контейнери з полозами. Каті Пєсковій довелося дуже несолодко, адже дівчина страшенно боїться змій. Руслан вирішив зробити благородний вчинок: він допоміг Катерині відрубати голову полозу, але при цьому поранив собі руку, ледь не залишившись без пальця. Катя в якості подяки нарізала для Руслана овочі.

Найгірше блюдо на битві чорних фартухів приготувала Світлана Білейчук. Тож вона покинула проект.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.