facebook

Луценко: З’явилось відео кривавої перестрілки у Княжичах

ГПУ отримала повне відео перестрілки між правоохоронцями в Княжичах, що під Києвом. Після узгодження зі слідчими, відео покажуть громадськості.

Про це заявив генпрокурор України Юрій Луценко в ефірі одного з телеканалів, – передає Цензор.

http://photo.unian.net

«Сьогодні ми отримали повне відео трагічних подій. Перестрілка зафіксована на відеокамеру, експерти працюють, щоб зробити відео більш якісним. Нам в цілому зрозуміла ситуація, але є ряд речей, які можна з’ясувати тільки експертним шляхом. Зараз ми встановлюємо черговість пострілів, балістику, трасологію, фізичний і психологічний стан учасників», – заявив генпрокурор.


Також він додав, що переглянувши кадри стає зрозуміло, що причиною трагедії є службова недбалість при плануванні операції.

Нагадаємо, уночі проти 4 грудня у селі Княжичі, що під Києвом, правоохоронці влаштували між собою перестрілку, в результаті чого загинули п’ять правоохоронців.

Зловмисників у Княжичах затримали. Суд обрав 5 членам злочинної групи запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб, щоправда одного свідка відпустили під домашній арешт, оскільки він погодився співпрацювати зі слідством.

Читайте також:  Оптимізація зарплат і скорочення 20 тисяч посад: кому в Україні загрожує звільнення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.