facebook

У Франківську поліцейські затримали квартирного злодія-гастролера. ФОТО

36-річний підозрюваний, житель Сумської області, заліз до чужого помешкання, шляхом відтискання пластикового вікна та вчинив крадіжку.

8 листопада до Івано-Франківського відділу поліції звернулася місцева мешканка з повідомленням, що невідома особа через вікно проникла до її квартири, звідки викрала золоті та срібні вироби, ноутбук, два фотоапарати, DVD програвач та інше.

05_ce469

Правоохоронці провели низку розшукових заходів і наступного дня, встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 36-річний мешканець Сумської області, який уже був судимий за скоєння корисливо-насильницьких злочинів: грабежів, шахрайств та злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

3_620c4

Під час обшуку в його винайманому помешканні, в ході розпочатого кримінального провадження, правоохоронці виявили та вилучили крадене.

Оперативні працівники кримінальної поліції натрапили на слід зловмисника та спільно з патрульною поліцію затримали його.

Після проведеного обшуку зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

03_98947


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Мети перебування на Прикарпатті чоловік не пояснює, проте свою вину і причетність до злочину визнав.
Проводиться слідство.

04_dae20

Читайте також:  Прикарпатець збудував 150-метровий паркан із пляшок. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.