facebook

Х’ю Джекман йде з “Росомахи”

Всього актор знявся в шести фільмах франшизи, в тому числі у двох спін-оффах.

1602457




Популярний голлівудський актор Х’ю Джекман у своєму Instagtam заявив, що покине серію фільмів “Росомаха” (спін-офф Людей Ікс). Зараз йде робота над третьою частиною серії, вихід якої планується на березень 2017 року.

“Росомаха … В останній раз”, – написав Джекман. На супутній фотографії зображені руки актора, затиснуті в кулаки. У правій він утримує три довгих леза – невід’ємний атрибут Росомахи.

Нагадаємо, востаннє Джекман зіграв Росомаху у фільмі “Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, який вийшов на екрани в 2014 році. Всього актор знявся в шести фільмах франшизи, в тому числі у двох спін-оффах – “Люди Ікс: Початок. Росомаха” і “Росомаха”.

Зараз йдуть зйомки ще однієї картини серії – “Люди Ікс: Апокаліпсис”, її реліз намічений на травень 2016 року. Повідомляється, що Джекмана можна буде побачити на екрані в цьому фільмі, але, можливо, його участь стане незначною.

Раніше Дженніфер Лоуренс відмовилася зніматися у продовженні “Людей Ікс, в декількох фільмах вона виконала роль молодої Містик.

Читайте також:  Маленька співачка з Івано-Франківська виступила на шоу „Україна має талант”

Шукайте деталі в групі Facebook