facebook

Скандальний івано-франківський «свободівець» Василь Скрипничук записався у ветерани АТО (фотофакт)

Скандальний івано-франківський «свободівець» Василь Скрипничук записався у ветерани АТО.

Сьогодні в Івано-Франківську  відбулася установча конференція обласного об’єднання “Легіону Свободи” – припартійної мілітаризованої організації колишніх бійців АТО, які несли службу в ЗСУ, МВС та партійній “Карпатській Січі”.

skryp

Головою прикарпатської крайової організації партійці обрали Олега Туєшина.

Учасники конференції обрали також заступників Олега Туєшина, які допомагатимуть йому розбудовувати організацію на Прикарпатті. Ними стали Ярослав Сушириба, Андрій Гнатів, Світлана Кульчицька та Василь Сенатович.

На конференції був також помічений екс-голова Івано-Франківської обласної ради та колишній керівник її апарату Василь Скрипничук. Який на даний час є депутатом Івано-Франківської обласної ради від партії “Свобода” і запам’ятався широкому загалу своїми п’яними нападками на місцевих журналістів, під час проведення масштабного фестивалю “Порто-Франко Гогольфест”.

Тоді п’яний екс-очільник обласної ради агресивно сприйняв виставку сучасного мистецтва у фойє  обласної ради та потелефону послав на х.. теперішнього керівникаІвано-Франківської обласної ради Олександра Сича.

Після того, як вказаний скандал набув широкого розголосу, Василь Скрипничук швидко утік в відпуску, а Олександр Сич пообіцяв звільнити “зальотчика” із займаної посади.

Про те, через деякий час скандал стих і Скрипничук ще деякий час працював в обласній раді на високій посаді керівника апарату, після чого пообіцяв піти на роботу до ІФНТУНГу завідувачем кафедри.

Перебуваючи на посаді голови Івано-Франківської обласної ради. Василь Скрипничук взяв відпустку та відправився до зони АТо на базу “свободівської” “Карпатської Січі”,  яка на той час базувалася у прифронотовому Курахіно.

В Курахіно голова облради займався здебільшого облаштуванням побуту бійців, роботою з документами і юридичною допомогою військовослужбовцям. Зокрема, облаштував світлицю з телевізором, штабну кімнату. Організував прибирання території частини. Навіть відновив поламаний більярдний стіл. Чимало довелося попрацювати з документами і юридичною допомогою для бійців.

Читайте також:  Франківчанка Кароль у блискучому міні ввела підписників в "режим очікування" (фото)

За словами Скрипничука, двічі побував на передовій у Пісках з автоматом в руках.

“Геройство не створив, хоч виконував завдання. Не питайте, чи вбивав. Теперішня війна – це війна на віддалі пострілів у півтора-два кілометри”.

Голова облради продемонстрував довідку від “Карпатської Січі”: його позивний у підрозділі був “Скрип”. Посадовець запевнив, що статус учасника АТО виробляти для себе не буде.

Про те, на сьогоднішній день його плани вочевидь вкотре змінились. І сьогодні Василь Михайлович “засвітився” серед поважних ветеранів у бойовому однострої із нашивками “Легіону Свободи”.

Що з того вийде сподіваємось побачимо незабаром.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.