facebook

Народний депутат побив співробітника СБУ під час проведення обшуків

Народний депутат України Сергій Лабазюк чинить опір роботі співробітників правоохоронних органів, які проводять обшук на одному з приватних підприємств у місті Волочиськ, Хмельницької області. Про це УНН повідомив власний кореспондент.

41f925ff9e89db1d31e49548bff5259e9d2f00e1

Під час проведення слідчих дій на підприємстві “Аграрна компанія 2004” народний депутат, який перебув там же, вдарив співробтіника СБУ. Наразі співробітника служби безпеки госпіталізували. За оцінками лікарів він отримав травми середньої тяжкості.
Представник СБУ намагаються проводити обшуки однак їм чиняться перешкоди — до приміщення фірми підтягують “тітушки”.

Зауважимо, що народний депутат Сергій Лабаюк, входить до депутатської групи “Воля народу” та є першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин. Був обраний у 188 виборчому окрузі, який об’єднує частину міста Хмельницького та Волочиський район.

Наразі УНН намагається отримати більше інформації про те, що саме відбувається у місті Волочиськ та отримати коментар сторін конфлікту.

Як повыдомляв УНН, нещадоавно відбулася бійка між нардепами В.Парасюком та О.Вілкулом. Пізніше під час погоджувальної ради відбулася сутичка між нардепами Ю.Бойко та О.Ляшком.

Читайте також:  Активісти рoзбили скло, перерiзали колеса, і витягли Саакашвілі з машини СБУ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.